Thursday, April 21, 2011

Végállomás: Las Vegas

Igazi csemege vár a budapesti Papp László Sportarénába május 1-én kilátogató küzdősportrajongókra: a K-1 Rules Budapest Tournament főmérkőzésén a 170 kilós, csupa izom amerikai Bob Sapp a magyar thai-boksz legendával, a 70 kilogrammos, 46 esztendős Kunkli Tivadarral méri össze erejét.

Természetesen nem hiányoznak majd a K-1 és K-1 MAX ütközetek sem, három-három európai selejtező mérkőzésre is sor kerül a budapesti gálán.

Hatalmas küzdelem várható a WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) pro World Grand Prix sorozat keretein belül megrendezésre kerülő magyar-horvát csapatviadalon, a két együttes öt súlycsoportban ütközik.
Mindkét oldalon a stílus legjobbjai kapnak lehetőséget, a Birics Tamás, Görbics Gábor, Szűcs Barna, Rácz Dénes, Nagy Tibor összetételű gárda ellen a horvátok Sinisa Kovacic, Mario Katic, Ivan Stupalo, Luka Simic, Toni Milanovic alkotta ötöse veszi fel a harcot.

A csapat Grand Prix döntője a tervek szerint év végén, Las Vegas-ban kerül megrendezésre, ahol a két legjobb nemzet versenghet a bajnoki címért.

További infók: www.k-1.hu

No comments:

Post a Comment