Saturday, June 26, 2010

A Team Warrior a FILA Fitness-ben

A WPKC profi Európa Bajnoka, Nagy Tibor hétfőn megállapodást kötött a FILA Fitness üzletvezetőjével, Szathmári Szandrával, miszerint támogatásukkal segítik a felkészülését, valamint a csoportja (tanítványai) edzéslehetőségét.

- Nagy örömömre szolgál, hogy a saját edzéseim elvégzése mellett szép és igényes környezetben tudok foglalkozni a tanítványaimmal, ahol ezenkívül, a kedves személyzet 600 nm-en, 2 szinten, számos szolgáltatással és edzéslehetőségekkel is várja vendégeit –
újságolta Tibor. - Nagyon köszönöm a lehetőséget Gém Zoltánnak, aki a Playersroom üzletek tulajdonosa (http://www.playersroom.hu), a FILA Fitness névadója és támogatója, valamint „Majka” barátomnak az őszinte, önzetlen segítségét és közbenjárását. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Tabu Tv (http://www.tabutv.hu/kereses/?keres=nagy tibor) állandó támogatását médiapartnerként és hogy mindig segíteni próbálnak!

Csütörtökön a Tabu Tv stábja ellátogatott az új edzőtermükbe, ahol Tibi, a szerb Vlatko Vojnic Tunic felkészülésében segédkezett éppen.

- Egy közös barátunk révén, nemrégiben ismerkedtünk össze Vlatkoval, aki a napokban megkérdezte, hogy nem segítenék-e neki a felkészüléseiben. Noha, a kickbox light-contact szabályrendszerében, Világkupán 2. helyezett, full-contact-ban pedig nyílt szlovák bajnok is volt, még csak idén, februárban váltott a K-1 szabályrendszerű, combrúgásos bunyókra, ami egy teljesen más mozgáskultúra. Ebből fakadóan még tapasztalatlan, szóval, van min munkálkodni bőven. Csupán két küzdelmét láttam eddig ebben a szakmában, az elsőt K.O-val, a másodikat határozott fölénnyel nyerte és ezek alapján kemény, jó vérű bunyósnak tartom.

Vlatko Győrben él és ott tréningezik, tehát nem tudunk mindig együtt dolgozni, viszont a jövőben, hetente akár több alkalommal is szeretne eljönni az edzéseimre, hogy együtt gyakoroljunk a meccseink előtt. A közelmúltban lehetőséget kapott a WPKC szervezet Európa bajnoki címéért bunyózni. Július 9-én, Sepsiszentgyörgyön, a 86 kg-os súlycsoportban, low-kick szabályrendszerben fog ringbe lépni, én pedig az augusztusi K-1 rendezvényre készülök a debreceni Főnix Csarnokban. Nagy segítségemre van egy újabb, jó képességű, kemény sparring partner, én pedig igyekszem a tapasztalataimat megosztani a nagy terveket szövögető Vlatko-val – ecsetelte a fejleményeket Tibi.

A Tabu Tv összeállítása hamarosan!

Thai-kickbox (K-1 szabályrendszerű edzések) kezdő, haladó, férfi és női érdeklődőknek a FILA Fitness-ben, XIV. Ker. Erzsébet királyné útja 61.
http://filafitness.hu

További infók:

Tel.: +36 30 576 3331
mail:
team-warrior@hotmail.com


Kapcsolódó link: www.xlsport.hu/showcikk.php?scid=1025918

No comments:

Post a Comment