Friday, July 2, 2010

Vojnic Tunic Vlatko egy kemény srác! - Tabu Tv - Video

Az ősi magyar névvel megáldott fiú K-1 bajnok segítségével készül egy romániai bunyóra, na meg arra, hogy megismerje Őt az ország.

"A teljes nevem Vojnic Tunic Vlatko, ez egy ősi magyar név, de már nem használják és nem is ismerik sokan, de reméljük, hogy előbb-utóbb elég sokan meg fognak ismerkedni ezzel a névvel. Lehetőségem nyílt a WPKC világszervezet 86 kilós Európa bajnoki övéért bunyózni Romániában, és szeretném, ha a Tibi - mint hazánk egyik legtapasztaltabb versenyzője - segítené a felkészülésemet!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a győri bunyós, aki teljes erőbedobással készül a nagy viadalra.

"Van egy közös barátunk, - Czigle Laci - aki összehozott minket. Egy közös versenyen találkoztunk, és ott vetette fel Vlatko, hogy szívesen eljárna hozzám, ha vállalom, hogy megosztom vele a tapasztalataimat. Természetesen mindenki esélyes a jó címekért, akinek jó szíve és jó vére van, na meg kemények az öklei..." - meséli a Tabu Tv internetes videójában Nagy Tibor, aki a kamerák előtt is tréningezte a fiút.


No comments:

Post a Comment