Saturday, September 25, 2010

Sztárparádé várható a szentesi ökölvívógálán

„Három hónapja szervezi Bertók Róbert és a profi boksz világába visszatérő menedzser, Rácz Félix az október 2-i, A visszatérés névre keresztelt ökölvívógálát. Látványos összecsapásokat ígérnek, és az eseményen igazi sztárparádé várható.

A szervezés, a rendezés munkálatai a hajrához érkeztek – mondta Bertók –, 99 százalékban összeállt a program. Várhatóan 12 mérkőzést láthatnak az érdeklődők, a kínálatban szerepel thaibox, kickbox és természetesen ökölvívás.”

A világjátékok-döntős, Európa-bajnok kickboxos Görbics Gábor, az ex-ökölvívó Világbajnok Kótai Misi és a Felix Promotion versenyzője, Szili István mellett, többek között Tavaszi Peti is ringbe lép. Ellenfele, a Twins Gym versenyzője, Vásony Ferenc lesz, aki már Magyar bajnoki címet is szerzett a WAKO Szervezet amatőr Bajnokságán. Noha a papírforma a sokkal tapasztaltabb Ferkó mellett szól, úgy gondolom, hogy a meccsről-meccsre fejlődő, de még mindig „tanuló módban” versenyző Peti ezt képes felborítani.

"Könnyen lehet, hogy a ringen kívül is igazi sztárparádé lesz Szentesen. Bertók elárulta: a meghívott vendégek listáján szerepel az ökölvívásból ismert Erdei „Madár" Zsolt, Kovács „Kokó" István, az Eindhoven labdarúgója, Dzsudzsák Balázs, a teniszező Babos Tímea és a műsorvezető, több riportkönyv szerzője, Vujity Tvrtko."

No comments:

Post a Comment