Sunday, July 4, 2010

Uematsu vs. Ishikawa

Holnap este 18:00 órától, magyar idő szerint délelőtt 11:00-től ismét a könnyűsúlyúak csapnak össze a tokiói Yoyogi Stadionban. A 70 kg-os mezőny legjobb 16 versenyzőjéből 6 mérkőzik a nyolc közé jutásért, valamint a 63 kg-os súlycsoport nyolcas tornájában küzdenek a Japán bajnoki címért.

Az utóbbi kategóriában lép ringbe az egyik kedvenc bunyósom, Uematsu Daisuke, a „Herceg”, akit a jövő egyik nagy csillagának tartanak. Az ISKA Szervezet profi világbajnoka, élete nagy megmérettetése előtt áll. Az első nagy lépése lehet a hozzá fűzött ígéretek beváltása felé, hogy meghódítsa a könnyűsúlyú K-1 világot. A döntőbe a másik nagy esélyest, Ishikawa Naoki-t várják. Korábban már küzdöttek egymás ellen az All Japan Kickboxing Federation égisze alatt, akkor „Naokick” nyert meggyőző fölénnyel.

Sokan, köztük én is nagyon várom az Uematsu vs. Ishikawa döntőt, melyben nagyon nagy csatára számítok. Persze előtte, ehhez két-két ellenfelet is maguk mögé kell utasítaniuk a K-1 Szervezet első ízben megrendezett 63 kg-os tornáján, amely mind a nyolc versenyző számára nagy lehetőséget jelent a jövőjüket illetően.

Kapcsolódó link:
http://nagytibi.blogspot.com/2010/05/daisuke-uematsu.html

No comments:

Post a Comment