Monday, September 26, 2011

Nagy Tibor világbajnok!

A WKF szervezet amatőr Európa-bajnokságot rendezett az Osztrák fővárosban, melynek ötödik, záró napján profi küzdelmekre is sor került.

Az est utolsó összecsapása volt a 91,8 kg-os kategóriában, a WKF profi világbajnoki címéért Nagy Tibor mérkőzése. Ellenfeléül a német Tino Groth-ot jelölték ki, aki már Európa- és világbajnoki címmel bír. A komoly ökölvívó múlttal is bíró német, rendkívül jó felépítésű, és nagyon rutinos. Magabiztosan várta az összecsapást. Tibi nagy munkát végzett, így Ő is biztos volt a győzelmében. Komoly összecsapásnak igérkezett!

Hatalmas Magyar szurkoló tábor kísérte el a K-1 Magyar bajnokot, és profi Európa bajnokot!

Talán eddigi legcélratörőbb összecsapását láthattuk, amiben komoly taktikai fegyelemmel, kiválóan reagálta le a kínálkozó lehetőséget. A himnuszokat követően, egy olyan óriási iramú első menet következett, amitől állva tapsolt volna akár a Saitama Aréna is. Igazi közönségmeccs volt, ahol Tibi combrúgása mértani pontossággal és időzítéssel, valamint elsöprő erővel csapódtak be, újra, meg újra. Minden elismerés a német versenyzőé, hogy ha nehezen is, de a saját lábán ment az 1. menetet követően a ring sarokba. Azonban onnan felállni már nem tudott…

Hölgyeim és uraim! A WKF Szervezet professzionális szupercirkálósúlyú világbajnoka TKO-val, Nagy Tibor!!

2011.Sept. 24. - WKF World Title fight

Támogatók:

No comments:

Post a Comment