Friday, April 13, 2012

Egyelőre június 15!

Ma is jó pár menetet dolgoztunk „Ground 'n Pound”-ban a ketrec mellett, váltott elenfelekkel. Alapgyakorlat - fel kellett állni, míg a másik fentről egyfolytában üt és megpróbál lent tartani. Nekem, jelenleg ez a legnehezebb, de ma már rögtön az első menetben kétszer felálltam egy olyan srác ellen, aki ellen legutóbb még mozdulni sem tudtam. Itt, mindenki jobban melózik ebben, mint én, de dolgozok, ahogy tudok. A mai edzés után azt mondta Wanderlei, hogy edzésről-edzésre javulok és ellátott további instrukciókkal.

Tuff-N-Uff
múlt szombaton a South Point Casino-ban































































Nem sokkal később Mike, a meccsszervező is oda jött hozzám és azt mondta, hogy legközelebb június 15-én tudok csak bunyózni itt, Vegas-ban, a Tuff-N-Uff gálán, ami meglehetősen rosszul érintett. Nem tudom, ez mennyire rossz hír, mert egyrészről, több időm van tanulni, másrészről viszont azt reméltem, hogy addig, még legalább két meccsem is lesz. Mint minden, ez is csak Isten akarata, nem bosszankodhatok rajta és talán épp a javamat fogja szolgálni. A legtöbb, amit továbbra is tehetek, hogy dolgozok, ahogy Prabhupáda mondja: „Az embernek őszintén kell cselekednie, helyzete szerint. A győzelem, vagy a vereség az Úron múlik. Az egyetlen kötelességünk, hogy őszintén dolgozzunk.”

Mike azt mondta, hogy álljak készen, mert bármi változás van, engem fog hívni 185 pound-ban, vagyis 83.8 kilóban. Nem, nincs meccs hiány és nem is vagyok a végére téve, egyszerűen csak több, mint 50 bunyóst kell folyamatosan „foglalkoztatnia” és szétosztania a különféle amatőr és profi gálákra. A közelebbi gálák, már mind teltek, pedig nem kevés rendezvényt sorolt fel itt, Vegas-ban, Miami-ban, Chicago-ban, stb. és nem Ő az egyetlen menedzser, aki a bunyósokat szervezi.

A meccsszervező egyébként az a Mike Smith, aki a világ egyik leghíresebb box edzőtermének, a brooklyn-i Gleason’s Gym egyik edzője volt, amíg ide nem került a Wand Team-be. A Gleason’s-ből emelkedett ki többek között a legendás Jake La Motta, de számos boksz legenda mellett például Muhammad Ali is itt készült a Sonny Liston elleni első meccsére, amivel megrengette a Világot! :-) Sőt, a "Dühöngő bika" c. filmben a Jake La Mottát alakító De Niro is itt készült végig a forgatás előtt és alatt. :-)

Link: A Gleason's-ben edzett legendás Bajnokok 

Ha egyszer, valaha New York-ban járok, biztos, hogy megnézem ezt a Gym-et! Milyen feelingje lehet, pfff...

Highlight a Tuff-N-Uff múlt szombati rendezvényéről:

No comments:

Post a Comment