Wednesday, May 18, 2011

Nagy Tibor K-1 összecsapása

K-1 szabályok szerint mérkőzött a Magyar és Horvát válogatott, ahol hazánk győzött! Nehézsúlyban (94 kg-ban) lépett kötelek közé Nagy Tibor. A számtani paraméterek nem mellette szóltak, hisz riválisa nehezebb súlyú volt, 17 évvel fiatalabb és nagyon jó eredményei vannak, többek közt junior Világbajnok, felnőtt VB 2. Viszont Tibi elvégzett munkája, győzni akarása predesztinálta őt egy győzelemre.

A legnehezebb ellenfelünk volt az utóbbi 3 évben. Nagyon jól képzett és felkészült rivális, aki jól láthatóan kifejezetten Tibire „készült” trénerével, hisz ismerik a mozgását, erényeit. Óriási közönség meccset csináltak. Többek szerint az est egyik legjobb összecsapása volt. Szép tiszta küzdelem, robbanékony, erős támadásokkal, jó védekezéssel, taktikus felépítettséggel.

Mindkét harcos nagyon kiemelkedőt tett le az asztalra, és igen szoros is lett az összecsapás. „Fej, fej mellett” haladtak végig. Megérdemelték a tapsot. Úgy éreztük a szoros csatát itthon, szűken Tibi nyerte. Nem így lett, Milanovic győzött.


Tibi teljesítményét többen úgy jellemezték, hogy az utóbbi esztendőkben, most volt a legjobb, és folyamatosan fejlődik. Többek közt K-1 Magyar Nagydíjat nyert, valamint profi Európa bajnoki címet szerzett! Az biztos, hogy több dolgot nagyon jól csinált most, és számos tekintetben kiemelkedő volt. Sajnos, nem minden területre volt ez igaz, így voltak hiányosságok is és még sokkal jobb teljesítményre is képes Tibi, de itt is látható volt, hogy kiváló harcos.

Mindent összevetve, egy nagyszerű összecsapás volt, amit igazán érdemes megnézni! Gratulálunk Tibi!


Forrás: http://www.victorykarate.hu 



Támogatók:

No comments:

Post a Comment