Friday, June 4, 2010

Balogh Norbert vs. Tavaszi Péter

Hétfőn értesítettek, hogy a holnapi WAKO Magyar Bajnokság mindkét 71 kilós döntőse, sérülésre hivatkozva lemondta a részvételét, ezért az utánuk következő két egyforma pontszámú versenyző küzdhet az amatőr bajnoki címért és Peti az egyik.

Ellenfele, az ország egyik legjobb 70 kilós versenyzője, a tavaly augusztusi K-1 MAX torna győztese, Balogh Norbert lesz. Zilai Sanyi és a volt Olimpikon boxoló, Balogh Vili tapasztalt tanítványa igen kemény falat lesz a szakmát még csak kicsit több mint egy éve gyakorló Petinek. Ahogy az egyel korábbi bejegyzésemben írtam, nem volt teljes a felkészülése már a Világkupára sem (amit végül, sajnos egyéb okok miatt lemondani kényszerültünk), azóta pedig ki is engedett kissé és most hirtelen jött a „beugrás” lehetősége (4 nappal a meccs előtt). De Peti ég a vágytól, hogy összecsapjon a Bajnokkal… :-)


Mi más juthatna eszembe, mint a Gítá sorai:
„Óh, Pártha! Boldogok a ksatriyák, akiknek ilyen váratlan lehetőségeik kínálkoznak a harcra, megnyitván számukra a mennyei bolygók kapuját!” (Bhagavad-gítá 2.32)

No comments:

Post a Comment