Monday, October 10, 2011

Peti újabb győzelmet aratott

Szombat este Peti ismét hozta a kötelezőt a hatvani Harcosok Éjszakája nevű gálán. Eredetileg Kunkli Tivadar versenyzője, Jászka Krisztián ellen küzdött volna, de Krisztián orr sérülése miatt, egy másik ellenfél került képbe. Ezúttal, a még nagyon fiatal, feltörekvő bajai titán, Vidákovics Patrik ellen győzött egyhangúan.

Ezt a küzdelmet egy gyakorló meccsnek szántuk, teljesen általános edzésmunkával, ráadásul ez volt Peti első 3 perces bunyója, ami elmondása szerint érződött is. Most végre megtapasztalta, hogy bent a ringben (is) nagy különbség van 2 és 3 perces menetek közt, annak ellenére is, hogy a mindennapi edzései alapvetően 3 percekre vannak építve. Az éles terhelés mindig fokozottab, mint az edzés.


Rákóczi Reninek nem sikerült győznie a jóval tapasztaltabb és nagyobb Brunner Bogi ellen. Reni alapvetően Taekwondo-s, és körülbelül két hónapja edz a csapatunkban, ebből a két hónapból viszont, a meccs előtti utolsó négy hétben kezdett rendszeresen edzeni. Borzasztóan erős lány, de én úgy gondolom, hogy a mozgása nagyon szedett-vedett és ebben a szakmában elég kevés a tapasztalata is. Meccs előtt négy héttel vajmi keveset lehet készségszintűvé gyakorolni, inkább próbáltuk picit összecsiszolni a melóját. Sajnos, eközben „kívülről” egy nagyon erős lélektani nyomást tettek rá, ami teljesen összetörte azt a kevés munkát is, amit az edzéseken már igazán szépen teljesített.  Nagy potenciál van benne, remélem, mielőbb úgy alakítja a körülményeit, hogy hosszútávon eredményes munkát tudjon végezni.

No comments:

Post a Comment